Körde för långsamt – åtalas

Läste en artikel på Expressen.

Tänker du på trafiksäkerheten och kör i 40 på en 50-sträcka, i en stad där du inte hittar, så ska du fan ha böter! Frågar du Beatrice Ask förtjänar du säkert fängelse i en månad eller två!

HUR JÄVLA KORKAT är systemet? Några artiklar ovanför denna finns en artikel om Alex Kaplan som mördades i Göteborg för ett år sedan – och mördarna går fortfarande lös. Då är det MYCKET bättre att Polisen lägger resurser på aktioner som att jaga 40-körare på 50-väg, och att Sveriges Domstolar lägger skattebetalares pengar på en process.

Borde det inte vara dags att fundera på vad och var man vill prioritera?

En kommentar till “Körde för långsamt – åtalas”

  1. Ja, det är inte lätt alltid. Man kan ju få böter även om man håller sig exakt på tillåtna hastighet med om det kan anses att man inte anpassat farten enligt rådande förhållande, vilket kan vara logiskt i vissa sammanhang.Läs mer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *